Durău Park

PÂRTIE DE SKI ȘI SĂNIUȘ

Pârtia Durău este ideală pentru săniuș și schi, atât pentru începători cât și pentru avansați. Situată la poalele muntelui Ceahlău, la o altitudine de 800 m, unde stratul de zăpadă este asigurat din decembrie până în martie, pârtia are o lungime de 406 m, o lățime de minim 62 metri, o diferență de nivel de 35 metri și un grad mediu de dificultate.

Sistemul de teleski a fost modernizat în decembrie 2018, având un teleski cu crose duble, cu o capacitate de transport de 1200
persoane/oră și un teleski pentru începători. Deasemenea la partie este și un Centru de închirieri echipamente de schi, sănii, etc., cât și cabane în stil vienez unde se pot servi băuturi și gustări calde. În perioada când partia este deschisă au loc numeroase evenimente, concursuri de schi și săniuș, coborâri spectaculoase pe schiuri în slalom sau în viteză, tubbing, jocuri de lumini laser, focuri de artificii și muzică.

Pentru mai multe informatii: https://www.duraupark.ro/

PARCUL DE VARĂ

Începând cu data de 9 August 2020, parcul de vară din cadrul Durău Park și-a deschis porțile în mod oficial pentru mii de copii și părinți din județul Neamț și împrejurimi. Parcul este situat în zona Pârtiei Durău, reprezentând varianta de vară a unui concept de distracție în mijlocul naturii, cu un peisaj unic, de care românii pot profita pe tot parcursul anului. Principala atracție este Sania de Vară, cu un traseu de 800 metri pe care se pot atinge viteze de până la 40 km/h, dar parcul este pregătit cu atracții diverse, asigurând opțiuni de distracție pentru toate categoriile de vârstă.

Sute de turiști au avut plăcerea de a se bucura de o zi de distracție în natură în acest weekend care a marcat deschiderea oficială a parcului de vară Durău Park. Dat fiind faptul că toate activitățile și facilitățile principale sunt în aer liber, oamenii pot profita de distracție în condiții de maximă siguranță.

Parcul este amplasat la poalele Masivului Ceahlău, în stațiunea Durău, înconjurat de natură. Considerând că parcul de vară este amplasat în perimetrul Pârtiei Durău, spațiul este unul deschis, cu o privelijște uimitoare. Turiștii pot ajunge ușor la Parcul de Vară, navigând către locația permanentă a Pârtiei Durău.

Pentru mai multe informatii: https://www.duraupark.ro/