Societate comerciala cu profil zootehnic si alimentar ce are ca specific cresterea suinelor, industrializare carne, fabricare NC, receptie, conditionare si depozitare cereale. Detine un abator mixt si o fabrica de procesare a carnii. În sectorul zootehnic, principalul obiectiv este producerea celor mai bune suine destinate abatorizarii. În întâmpinarea acestei cerinte de piata, se îmbina tehnologia si genetica de înalta performanta, asociate cu un program de nutritie exceptional.
Cresterea si îngrasarea porcilor în sistem intensiv au facut din TCE AGROSUIND o firma etalon în România.

Ferma Basta

Capacitatea de cazare a fermei este de 23000-25000 de capete, pentru toate categoriile fiziologice, inclusiv sectorul de reproductie. Genetica folosita este rasa PIC, având un continut ideal de carne în carcasa, o buna rezistenta si stare de sanatate adaptate la conditiile de mediu din zona noastra.
FNC – Siloz TCE Agrosuind Basta, jud. Neamt reprezinta cea mai recenta investitie a Grupului de Firme TCE 3 Brazi: probele de fabricatie au fost demarate în luna ianuarie 2015.

Ansamblul este format din doua unitati distincte, care functioneaza împreuna, în scopul scaderii costurilor de productie:

Silozul

Silozul, ca si unitate de receptie/conditionare/depozitare de cereale a fost gândit sa deserveasca în cea mai mare masura necesarul de materii prime a FNC, însa poate efectua si prestatii pentru terti.
Silozul este complet automatizat, are o capacitate de stocare de 18.000 mc si este compus din 8 celule de depozitare si 2 celule intermediare ce deservesc uscatorul din dotare.

Echipamentele din dotarea silozului permit efectuarea tuturor operatiunilor, de la receptia produsului si pâna la depozitare, la o capacitate de aprox. 60 tone/ ora.

Fabrica de Nutreturi Combinate

FNC este o unitate dotata cu echipamente fabricate în anul 2014, capabila sa produca furaje combinate pentru orice specie, atât sub forma de faina, cât si sub forma de granule sau brizura.
Întregul proces de productie este automatizat si controlat electronic înca de la faza de receptie a materiilor prime si pâna la livrarea produsului finit catre buncarele de stocare, livrare vrac în mijloace auto sau catre linia de însacuire.

Capacitatea de granulare este de pâna la 12 tone/ora.

Abatorul si Fabrica de Procesare a Carnii

Unitatea abatorizeaza si proceseaza suine, bovine, ovine si caprine, iar fabrica utilizeaza în retete materie prima 100% naturala, respectiv carnea proaspata obtinuta în abatorul propriu, condimente naturale, rezultând produse cu un gust desavârsit, apreciate de clienti.

Retea de magazine pentru comercializare produse

TCE Agrosuind comercializeaza, prin intermediul propriilor magazine de desfacere, produsele alimentare fabricate de catre firmele componente, destinate unui public interesat de consumul de alimente sanatoase, obtinute folosind retete consacrate.

Magazine si produse TCE