Grupul de Firme reprezinta o companie integrata prin domeniile de activitate abordate: vegetal, cresterea animalelor, prelucrarea si comercializarea cerealelor si a produselor de origine animala, exploatarea si industrializarea lemnului, achizitia, conditionarea si depozitarea cerealelor si a plantelor tehnice, comercializarea de produse pentru protectia plantelor, turism.

Trecutul companiei este legat de pasiunea pentru productia agricola, de noul concept al managementului modern si munca in echipa.

In prezent, compania noastra, prin implicarea oamenilor, reuseste sa se modernizeze continuu si sa investeasca in cresterea fertilitatii solurilor, in cresterea si selectia animalelor, precum si in industrializarea produselor de origine animala.

Respectul fata de munca, oameni, pamant si animale este cheia succesului acestei companii.

Rezultatele pozitive se datoreaza in primul rand specialistilor care au stiut sa protejeze, sa intretina si sa valorifice arealul aflat in exploatare.

Obiectul de activitate este reprezentat de productia agricola, concretizat in realizarea de productii cerealiere la nivel de excelenta, prin aplicarea unor tehnologii de ultima generatie, folosind utilaje si metode moderne, performante si eficiente.

Asigura inputurile necesare societatilor care fac parte din Grup: ingrasaminte, seminte, combustibil, piese auto, masini si utilaje agricole.

Bazandu-se pe conceptul de integrare a productiei, Grupul de Firme TCE 3 Brazi SA lanseaza spre comercializare, prin intermediul propriilor magazine de desfacere, produsele alimentare fabricate de catre firmele membre ale Grupului, produse destinate unui public specializat pe consumul de alimente sanatoase, obtinute folosind retete consacrate in traditia romaneasca.

Ce inseamna Grupul: