immg_4625c

ing. Culita TARATA,
presedinte fondator

„Piedicile întâmpinate de-a lungul anilor legate de legislatie, probleme financiare si lipsa fortei de munca ne-au impulsionat sa contientizam si sa demaram plini de curaj o afacere în domeniul agricol care astazi s-a dovedit un adevarat succes.

Respectul fata de munca, oameni, pamânt si animale este cheia succesului acestei companii. Viitorul se construieste din trecut si prezent, prin pasiunea si actiunea ce contureaza o atitudine. Investitia umana, materiala si stiintifica sunt baza dezvoltarii permanente ale unei companii ce tinde catre cele mai înalte standarde.

65% din produsele pe care le punem pe masa sunt din import, un lucru nedemn de puterea agricola a României. Sectorul agricol poate salva România din declinul în care se afla. Este datoria noastra sa punem umar la umar sa facem acest lucru. Cu toate ca multi dintre fermieri se confrunta cu greutati deosebite, eu îi sfatuiesc sa nu dea înapoi. Sa avem multumirea sufleteasca prin faptul ca facem ceva pentru noi, pentru familiile noastre si pentru cei din jurul nostru.”