immg_4625c

ing. Culita TARATA,
presedinte fondator

„Trebuie sa ne gandim ca 65% dintre produsele pe care le punem pe masa sunt din import, lucru rusinos pentru puterea noastra agricola. Sectorul agricol poate salva Romania din marasmul in care se afla. Este datoria noastra sa punem umar la umar sa facem acest lucru. Multi dintre fermieri se confrunta cu greutati deosebite. Eu ii sfatuiesc sa nu dea inapoi. Sa avem multumirea sufleteasca prin faptul ca, facem ceva pentru noi, pentru familiile noastre si pentru cei din jurul nostru.”

Grupul de firme TCE 3 Brazi reprezinta astazi o companie integrata prin domeniile de activitate abordate: vegetal, cresterea animalelor, prelucrarea produselor de origine animala, vegetala si industrializarea lemnului. Trecutul companiei este legat de pasiunea pentru productia agricola, de noul concept al managementului modern si munca in echipa, capabila sa uneasca toate eforturile.

In prezent, compania noastra, prin implicarea oamenilor, reuseste sa se modernizeze continuu si sa investeasca in cresterea fertilitatii solurilor, in cresterea si selectia animalelor, precum si in industrializarea produselor de origine animala.

Piedicile trecutului legate de legislatie, probleme financiare si lipsa fortei de munca ne-au impulsionat sa constientizam si sa demaram plini de curaj un business agricol, care astazi s-a dovedit implinit cu succes.

Respectul fata de munca, oameni, pamant si animale este cheia succesului acestei companii. Rezultatele pozitive se datoreaza, in primul rand specialistilor care au stiut sa protejeze, sa intretina si sa valorifice arealul aflat in exploatare.

Viitorul se construieste din trecut si prezent, prin pasiunea si actiunea ce contureaza o atitudine. Investitia umana, materiala si stiintifica sunt baza dezvoltarii permanente al unei companii ce tinde catre cele mai inalte standarte.”