Societate comerciala cu profil agrozootehnic, avand ca specific cresterea suinelor si cultivarea pamantului. Detine un abator mixt  si o fabrica de procesare a carnii.

In sectorul zootehnic, obiectivul principal este cel de a produce cel mai bun porc destinat sacrificarii. In intampinarea acestei cerinte de piata, se imbina tehnologia si genetica de inalta performanta, asociate cu un program de nutritie exceptional.

Cresterea si ingrasarea porcilor in sistem intensiv a facut din SC AGROSUIND COM SRL o firma etalon in Romania.

Capacitatea de cazare a fermei este de 45000 de capete, pentru toate categoriile fiziologice,  inclusiv sectorul de reproductie.

Genetica folosita este rasa PIC, avand un continut ideal de carne in carcasa, o buna rezistenta si stare de sanatate adaptate la conditiile de mediu din zona noastra.

In paralel, prin accesarea fondurilor europene, s-a derulat pe Masura 121 Programul de modernizare a intregii ferme, moment care a insemnat schimbarea in integime a halelor de cazare, dar si a dotarilor furnizate de partenerul german Big Dutcman.

In ianuarie 2015 s-au finalizat un siloz cu o capacitate de depozitare de 15 mii tone si o fabrica de nutret combinat, cu o capacitate de productie de 10 tone furaj / ora, furaj ce va fi destinat pentru consumul zootehnic propriu, dar si pietei de desfacere a furajelor din Romania.

Fabrica este prevazuta cu o linie de productie destinata suinelor, avand o capacitate de 12-13 tone de furaj pe ora.

Imbinand o tehnologie de crestere si furajare avansata, care respecta normativele europene referitoare la starea de sanatate a animalului, nu putem decat sa livram un produs de cea mai buna calitate, astfel incat sa satisfacem pana si cele mai exigente cerinte.

Are punct de lucru in localitatea Zanesti, judetul Neamt, unde desfasoara activitate in vegetal pe o suprafata de 1600 hectare, folosind masini agricole si utilaje performante pentru producerea cerealelor si a plantelor tehnice, atat pentru necesarul propriu, cat si pentru piata.

Preparatele din carne se obtin prin utilizarea retetelor consacrate, cu traditie, produse mult apreciate de catre consumatori, datorita calitatii superioare, a gustului si prospetimii deosebite.